Főmenü Férfiaknak Nőknek Gyerekeknek Szülőknek Nagyszülőknek Diabetes Alakformálás
 

Diabétesz a 2-s típusú cukorbetegség.

     
     
     
   
   
   
   
   
   
   
     
Magyarországon az elmúlt másfél évtizedben, több mint 70% -al nőtt a cukorbetegek száma. A cukorbetegség kialakulásáért többnyire a túlsúly a felelős. Az aloe véra jótékony hatása a cukorbetegségre köztudott, mivel magas a glükomannán tartalma, ezért hatékonyan csökkenti a vércukorszintet a szervezetben. Nem minősűl gyógyszernek, viszont a gyógyszerek szedése mellett javasolt, mert nagymértékben hozzájárul a szövődmények visszaszorításáért.
 
 
 
 
 
 
     
 
     

Feelds of Greens, avagy a zöldségtabletta.

 
  1  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
A modern főzési és étkezési szokásaink miatt, rostban szegény ételeket fogyasztunk, ami könnyen gyomor és bélproblémákhoz vezethet. A szervezetünknek 2 féle rostra van szüksége, dúrva, amelyet nyers zöldség és gyümölcsböl nyerünk, valamint finomra, ami a bélbolyhok közti üregek tisztaságáért felel. A "zöldség" tabletta nagyban hozzájárul az egészséges anyagcseréhez és vérkeringéshez a hormonális rendszer szabályozásához így segítve a cukorbetegek és a pajzsmirígyben szenvedőknek.
 
 
 
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 
 

Forever B12 plusz.

 
A B12 egy vízben oldódó vitamin, amely létfontosságú folyamatokban vesz részt, óriási szerepe van a sejtszintű anyagcserében. A sejtek megújúlásához elengedhetetlenül szükség van a B12 vitaminra, valamint létfontosságú a vörös vérsejtek képződéséhez. A Forever B12 Plus létfontosságú tápanyagok kiváló kombinációjaként ötvözi a B12-vitamint a folsavval, így kíváló a terhesség első 3 hónapjában is.
 
     
  2  
   
   
   
   
   
     
 
 
 
 
 
 
  Csomagajánlat-5%
 
     

Aloe Blossom Herbal Tea.

     
  3  
   
   
   
   
   
   
   
Az Aloe Blossom Herbal tea, teljes egészében természetes anyagokból készül, nem tartalmaz sem mesterséges szinezéket, sem izesítő anyagot, kalória és koffeinmentes. Az Aloe virágán kívül 9 féle gyógynövényt tartalmaz. Vízhajtó hatású, csak a szövetközi káros vízet hajtja ki, ennek köszönhetően elősegíti a napi vízfogyasztást, ami a cukorbetegeknél elengethetetlen, javítja a vérkeringést, és elősegíti a vércukorszint csökkenését.
 
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 
     
     

Alo Vera Gél.

     
     
  4  
   
   
   
   
   
     
Több mint 5000 éve ismert gyógynövény az aloe vera. Napjainkban újra felismerték a jótékony hatását az emberi szervezetre, mivel 240 olyan összetevőt tartalmaz, amit a szervezetünk felismer és teljes mértékben hasznosítani tud. Nagy körültekintéssel, kézzel szedett és 4 éves aloe leveleket szüretelnek, ennek a csodálatos italnak az előállítására. A doboz 4 egyenként 1 literes gélt tartalmaz.
 
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
     
Regisztrálj a webshopba ingyen az 5% kedvezményért VIP csomagajánlathoz. Értékes ajándék vár rád!  
 
Csomagajánlat-5%
1+ 2+ 3+ 4
     
 

Kérdésed van? Kérdezz bátran:

mamaszerintavilag@gmail.com

 
     
Főmenü >>>
 
Adatvédelmi Szabályzat