Főmenü Férfiaknak Nőknek Gyerekeknek Szülőknek Nagyszülőknek Diabetes Alakformálás
   
 

Természetes KID'S multivitamin

     
 
Lassan már "természetesnek" vesszük, hogy a gyermekeink óvodába vagy iskolába kerülve "megbetegszenek". Nem kell ennek így lennie, mert ez arról árulkodik, hogy gyermekeink nem rendelkeznek erős immunrendszerrel. Ez a gyerekeknek szánt rágótabletta 22 féle gyümölcs és zöldség természetes kivonatát tartalmazza, hogy az immunrendszerük elég erős legyen a külső "támadásokkal" szemben. A legjobb választás gyermekeinknek, hogy "természetesen" legyenek egészségesek.
 
     
  1  
   
   
   
   
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
     
   
     

Forever Aloe Lips.

     
  Azt tartja a mondás, hogy "Kicsi a bors, de erős". Ez jellemző erre a kicsi termékre is. A felhasználása olyan sokoldalú, hogy gyakorlatilag fel sem lehet sorolni mindet. Ezért álljon itt egy gondolat: a babák bőre nagyon érzékeny ezt mindenki tudja, ha sétálás közben megcsípi a szúnyog nagyon hamar felduzzad és másnap is meglátszik a helye, ha ezzel a termékkel kezeljük nyoma sem marad az incidensnek.  
     
  2  
   
   
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 
   
     

Forever Absorbent - C

     
  3  
   
   
   
   
A C-vitamin a szabadgyökök ellen küzd, valamint rendkivül pozitív hatást gyakorol a bőrre és a kötőszövetekre is. Erősítsd meg gyermeked szervezetét a Forever Absorbent C-vel, ami papaját, mézet és zabpelyhet is tartalmaz - a lassú felszívódás érdekében. 100%- ban hasznosul!  
 
 
 
 
Csomagajánlat-5%
     
   
     

Aloe Vera Gelly

     
 
Amikor a baba bőrének extra gondosságra van szüksége jól jön az Aloe Vera Gelly. Kíméli és megnyugtatja az érzékeny baba bőrét. Ideális nemcsak az érzékeny baba bőrének kezelésére, de kiváló elsősegély a napégésre is.
 
     
  4  
   
   
   
     
 
 
 
 
  Csomagajánlat-5%
     
   
 

Aloe Propolis Krém

     
 
Mi védhetné jobban a baba bőrét, mint a legsikeresebb termék, amely nemcsak stabilizált aloe verát és propolist tartalmaz, melyet a méhek a méhkaptár védelmér használnak. A kaptárnál már csak a baba bőre fontosabb, amely védelmet és egy természetes akadályt igényel a nedvesség megtartásához, emellett még A-és E- vitaminokban gazdag.
 
  5  
   
   
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
Csomagajánlat-5% >>> 1+ 2+ 3+ 4+ 5
     
Regisztrálj a webshopba ingyen az 5% kedvezményért VIP csomagajánlathoz. Értékes ajándék vár rád!  
 
 

Kérdésed van? Kérdezz bátran:

mamaszerintavilag@gmail.com

 
     
  Főmenü >>>  
 
Adatvédelmi Szabályzat