Főmenü Férfiaknak Nőknek Gyerekeknek Szülőknek Nagyszülőknek Diabetes Alakformálás
 

Sokáig szükség van a nagyszülőkre.

 
Régen a családok felépítése hierarchikus volt, azaz a legtöbb esetben a nagyapa hozta meg a döntést, amelyet a család minden tagja betartott. Mára azonban ez már megváltozott, mivel a mai fiatalok igyekeznek minnél hamarabb kikerülni a szülői házból, így amikor a szülőkböl nagyszülők lesznek a "kispadról" figyelik a gyermekeiket, unokáikat, hogy amikor szükség van rájuk bármikor "játékba" lendülhessenek. A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy a nagyszülők sokáig egészségesen velünk maradjanak.
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
     
     

Aloe Heat Lotion.

 
Az Aloe Heat Lotion, közismert nevén a piros krém,  bőrnyugtató, melegítő masszázs krém. A stabilizált aloe verának köszönhetően mélyen az izmokba hatol, így segítve elő a maximális hatást a fájó területekre. Felhasználható minden olyan területen, ahol az ízületeinknek szüksége van rá.
 
     
  1  
   
   
   
     
 
 
 
 
  Csomagajánlat-5%
     
     

Forever Arctic Sea.

     
 
A halolajat, valamint tintahal-és olivaolajat tartalmazó Arctic Sea gazdagon tartalmaz Omega-3 zsirsavat, EPA és DHA, melyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhezvalamint E-vitaminban gazdag forrás. A készítmény speciális gyógyászati célra szánt tápszer, szív és érrendszeri betegségekben szenvedők részére.
 
     
  2  
   
   
   
     
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 
     

Forever Freedom Aloe Vera Gél.

     
 
Az ízületi gyulladás mára népbetegséggé vált és nem csak idős korban. Az elégtelen mozgás káros mechanikai hatásokat vált a kötőszövetekben, mivel csökkentik glükózamino-glikán tartalmát. Hatékony megoldást jelent a mozgásban gazdag életvitel, és a szükséges tápanyagok bevitele a szervezetbe, ezzel elősegítve az ízületeink egészséges karbantartását. 
 
     
  3  
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
     
Regisztrálj a webshopba ingyen az 5% kedvezményért VIP csomagajánlathoz. Értékes ajándék vár rád!
     
Csomagajánlat-5%
1+ 2+ 3
 

Kérdésed van? Kérdezz bátran:

mamaszerintavilag@gmail.com

 
Főmenü >>>
 
Adatvédelmi Szabályzat