Főmenü Férfiaknak Nőknek Gyerekeknek Szülőknek Nagyszülőknek Diabetes Alakformálás
     

Mert a szülőknek is bírni kell az iramot.

 
Egyre elfoglaltabbak vagyunk a mindennapokban, sokszor nem jut elég idő a pihenésre, a kikapcsolódásra, a feltöltődésre ennek következtében hamar lemerülnek a tartalékok. Gyakran megesik, hogy időhiányában gyorsételeket fogyasztunk elősegítve ezzel az energia tartalékaink lemerülését. Ez a csomag 5 olyan terméket kínál, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a jobb életminőséghez.
 
     
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
     
 

Aloe vera Gél

     
     
  1  
   
   
   
     
Több mint 5000 éve ismert gyógynövény az aloe vera. Napjainkban újra felismerték a jótékony hatását az emberi szervezetre, mivel 240 olyan összetevőt tartalmaz, amit a szervezetünk felismer és teljes mértékben hasznosítani tud. Nagy körültekintéssel, kézzel szedett és 4 éves aloe leveleket szüretelnek, ennek a csodálatos italnak az előállítására. A doboz 4 egyenként 1 literes gélt tartalmaz.
 
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
     
     

Activ Pro-B

 
Az Activ Pro-B több, mint 8 milliárd CFU-t és klinikailag tanulmányozott élőflórát és 6 baktérium törzset tartalmaz. Különleges kapszulájának köszönhetően ezek a speciálisan kiválasztott és kifejlesztett baktérium törzsek pont ott érik el a bélbolyhokat, ahol kell, ennek köszönhetően növelik az immunrendszerünk hatékonyságát.
 
     
  2  
   
   
   
     
 
 
 
 
  Csomagajánlat-5%
 
     

Forever Arctic Sea.

 
A halolajat, valamint tintahal-és olivaolajat tartalmazó Arctic Sea gazdagon tartalmaz Omega-3 zsirsavat, EPA és DHA, melyek hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhezvalamint E-vitaminban gazdag forrás. A készítmény speciális gyógyászati célra szánt tápszer, szív és érrendszeri betegségekben szenvedők részére.
 
     
  3  
   
   
   
     
 
 
 
 
  Csomagajánlat-5%
 
     

Argi+

 
Az ARGI+ a csodamolekulaként is emlegetett L-arginint tartalmaz, amelynek jótékony hatása van a szív-érrendszerünkre. Ezért a felfedezésért Ferid Murad professzor 1998-n Nobel díjat kapott. A termékben lévő B12,B6-vitamin és folsav hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.
 
     
  4  
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 
     

Forever Daily

     
 
Jobb életminőség egyetlen dobozban. Az AOS Complex-et tartalmazó multivitaminos étrend-kiegészítő gazdag vitamin és tápanyag forrást biztosít a szervezetünk számára. Szabadalmaztatott formulája 55 tápanyagot tartalmaz aloéval kombinálva, amely magába foglalja az eszenciális vitaminok és ásványi anyagok ajánlott napi mennyiségét.
 
     
  5  
   
   
   
     
 
 
 
 
 
    Csomagajánlat-5%
 

Regisztrálj a webshopba ingyen az 5% kedvezményért VIP csomagajánlathoz. Értékes ajándék vár rád!

 
Csomagajánlat-5% 1+ 2+ 3+ 4+ 5
 

Kérdésed van? Kérdezz bátran:

mamaszerintavilag@gmail.com

 
Főmenü >>>
 
Adatvédelmi Szabályzat